Basiscursus naaien start 3 april 2017

Ineke Arzbach van Doe-het-zelf Diva's

De inschrijving voor de basiscursus naaien 2e kwartaal 2017 is gestart.

De naaicursus bestaat uit 12 lessen van ieder 2 uur waarbij je de naaivaardigheden leert die nodig zijn om zelf een kledingstuk te maken.

Ineke Arzbach van Doe-het-zelf Diva's

De cursus wordt gegeven door Ineke Arzbach.

Ineke Arzbach is sinds 2013 eigenaresse van de naaischool nadat ze de modevakschool “De Wester” waar zij al 2 jaar les gaf had overgenomen.

Ineke geeft naailessen, naaicursussen en workshops bij de Doe-het-zelf Diva’s.

Ineke heeft meer dan 40 jaar ervaring met naaien en beheerst meerdere technieken van patroontekenen.

Ze heeft haar Coupeuse en Costumière diploma’s cum laude afgerond en tevens heeft ze het ondernemers diploma voor de textieldetailhandel en het textielbrevet textielwaren- en textielartikelenkennis gehaald.

Op regelmatige basis schoolt zichzelf bij om leerlingen de laatste technieken te kunnen leren. Haar laatst gevolgde training was het werken met leer en het maken van tassen met leer.

Je leert onder andere spelden, rijgen, stikken, werken met een naaimachine(als je er zelf al een hebt mag je die ook meenemen),een Lock machine bedienen, een rits inzetten, een knoopsgat maken en patroontekenen komt ook aan bod.Tijdens deze 12 lessen wordt er een kussenhoes gemaakt en een rok op maat.

 

De basiscursus naaien kost € 245,- en is inclusief een volledig pakket fournituren(alle materialen die je nodig hebt om te starten met naaien)met een winkelwaarde van ongeveer € 35,- . Tevens ontvang je een cursusmap met daarin voor elke les een uitgebreide beschrijving van alle handelingen die je geleerd hebt. We rekenen geen inschrijving- of administratiekosten voor deze cursus. Het cursusbedrag dient vooraf aan de cursus volledig te zijn voldaan.

Deze basiscursus kan gevolgd worden op:

Maandagavond van 20:30 tot 22:30

Woensdagochtend van 10:00 tot 12:00

Donderdagavond van 19:00 tot 21:00

INSCHRIJVEN DOE JE HIER